•  Marka Čelebonovića 65/16, Beograd
  • office@perfektasistem.rs
  • 064 88 02 150

Uslovi korišćenja

Informacije dostupne na ovoj internet prezentaciji isključivo su informativnog karaktera, kao takve ne smeju se koristiti u komercijalne svrhe niti se smeju distribuisati trećim licima, te se smatraju tačnima u vreme njihovog unošenja, međutim, www.perfektasistem.rs ne garantuje za istinitost ili pouzdanost bilo kojeg podatka sadržanog na ovoj internet prezentaciji.

I pored konstantne provere informacija koje se postavljaju na stranicama ovog sajta, moguće je da su se podaci u međuvremenu promenili, stoga www.perfektasistem.rs ne može preuzeti odgovornost ili garanciju za pouzdanost, tačnost i potpunost informacija.

Kompletan sadržaj sajta je zaštićen u pogledu autorskih prava i isključivo je vlasništvo www.perfektasistem.rs. Zadržana su prava u pogledu autorskih prava trećih lica.

PERFEKTA SISTEM DOO je privredno društvo koje se bavi pružanjem pravnih usluga i pravnog savetovanja privrednim društvima, javnim preduzećima, državnim organima, preduzetnicima i fizičkim licima, po prihvatljivim uslovima.

Fokusirani smo na razvoj inovativnog, uvek spremnog servisa da jasno i nedvosmisleno pružimo potrebne informacije, brze i kvalitetne odgovore te klijentima omogućimo adekvatnu podršku u rešavanju zadataka i problema sa kojima se susreću.

Kontakt podaci

  Marka Čelebonovića 65/16
Beograd

+381 (0)64 88 02 150

 Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

 9.00 - 17.00